Inbjudan till årsmöte 22/2

Välkomna till årsmöte tisdag 22/2 kl 18.15 på zoom! Vi börjar med en teknisk uppstart innan årsmötet drar igång. Kvällens höjdpunkt, som ni inte vill missa, är en föreläsning med Anna Fors Ward om ”Hundkommunikation och partnerskap”! Anmälan öppnar NU och glöm heller inte att skicka in motioner! 🧑🏻‍⚖️🙏🏼
Vem är Anna Fors Ward?
Anna är uppväxt med gråhundar och stövare. Pappa var gråhundsuppfödare under prefixet Sångbergets och jag och min tidigare man hade Forstorpets kennel, första kullen tog vi från 1987. Vi födde upp jämthund och gråhund samt hade östsibiriska laikor. Någon rasfantast har jag aldrig varit utan tycker helt enkelt om bra jakthundar oavsett ras. Idag har vi jämthund, pointer och korthårig vorsteh i vårt hem och kennelnamnet är Sångbergets.
Jag har jagat sedan jag föddes. Som 15 åring förde jag fram min första SEJCH som hette Rapp och var en gråhund. Jag är lärare till professionen och driver nu ett företag som jobbar med utbildar inom hund & jaktvi driver också ett skogsföretag. Vi har 4 vuxna barn, 6 barnbarn och en fantastisk bra karl som delar min passion för hundar och jakt.
Jag är exteriördomare på samtliga jagande spetsar, BPH- beskrivare samt utbildad hundinstruktör genom b l a Jägareförbundet.
Jag brinner för att lära hundägare och hundar att förstå varandra och bilda ett fint partnerskap.
Anmäl er nu!
Vi ses på zoom! 🤩
Hälsar styrelsen,
genom Josefine