Utställningen vid Gamelgården i Tierp genomförd 27/9 2009

Som ”vanligt” peppar peppar hade vi tur med vädret, inget regn, bara lite blåst, det mesta flöt på bra och det verkade som de flesta var nöjda med dagen (27/9 2009). Domare var Kerstin Henriksson (Jämthundar) och Arvid Göransson (Valpar och övriga raser). 70 hundar var det som kom till start, tyvärr något färre än vanligt, men de som kom hade nog en bra dag.

Bäst gick det för Gråhunden SJ(LÖ)CH SUCH Dahlholmens Ågren S20725/2005 med ägare Mona Nordgren från Torsåker. Ågren visades upp av Louise Nordgren som syns på bilderna. Han blev den hund som blev Best in show den här dagen. Ågren erövrade därför vandringspriset N.S.C. Luckfields´s vandringspris. STORT GRATTIS! Ågren vann också Dahlholmens kennels vandringspris som går till BIR bland gråhundarna. GRATTIS!

Ingvar och Torbjörn Janssons vandringspris som går till BIR bland Jämthundarna gick till den unga hunden Ryvikens Yeager S12820/2009 STORT GRATTIS

Bra gick det också för Micke Karlsson som med sin hund Ålbolandets From S27287/2007 han erövrade det sista certet och kan nu titulera sig som SJ(LÖ)CH SUCH GRATTIS!

Ett stort Grattis tillönskas dessa hundar + alla andra deltagare som det också gick bra för.

Vill också tacka alla funktionärer som var med och hjälpte till. Allt flöt på så bra som det bara kan göra när man hjälps åt på olika sätt. Ingen nämnd och ingen glömd.

Hälsningar Johan, Sören, Mia och Cissi

pdf20090928-tierp.katalog.pdf

pdf2009-09-27_Resultat_Tierp_09.pdf

Några av funktionärerna på utställningen som ni kan se på bilderna nedan, var bland annat Domare Jämthundar Kerstin Henriksson, ringsekreterare Marion Hagström och Marita Thorén, ringsekreterarelev Mia Hjelm, domarelev Hans Almgren. Domare valpar och övriga raser Arvid Göransson, ringsekreterare Maria Johansson och Ulla Hägglund.

Några fler foton av fotogubben.se

 

Share