Vårutställning i Heby 2015

Vårutställningen i Heby 2015 är nu genomförd. En ny utmaning som väntade oss denna gång. Vi hade 152  anmälda hundar och domarna skulle få ett hektiskt schema under dagen för hinna med alla hundarna.

Arild Berget bedömde gråhundsvalparna och alla jämthundarna. Anna Fors Ward bedömde alla de andra övriga raserna. Extra kul denna gång vara att vi hade många hundar från samtliga raser. Ridhuset fylldes fort med förväntansfulla ägare och hundar. Grabbarna i insläppet fick ligga i, för att hinna med att sälja program och lotter. Lars Berglund hälsade alla varmt välkomna och sedan rullade bedömningarna igång. Allting flöt på fint under dagen och många snygga hundar visades upp. När dagen var slut stod en Västsibiriska Lajka som segrare.

1:a ANCIARAS URALO DVASIA Västsibirisk Lajka Joakim Gerkman Pernilla Mattsson, Åkersberga
2:a PARLOUR’S OVETJKIN Rysk Europeisk Lajka Åkersten Carolina, Hedesunda
3:a BORE Norsk Älghund, Svart Ågren Staffan, Uppsala
4:a ALLY Jämthund Sundin Johan, Folkärna

Stort tack till våra domare och ringsekreterare, alla sponsorer, funktionärer och Heby ryttarförening som skötte serveringen.

Sist men inte minst ett stort tack till alla hundägare och hundar som kom och förgyllde dagen. Riktigt roligt att det blev så många deltagare, till nästa utställning kanske vi måste boka upp 3 domare 🙂

Vi ses söndagen den 27:e september i Tierp!

 

Utställningskommittén
genom
Erik Andersson    

 
pdfresultat_med_kritik.pdf

Share